2013. szeptember 20., péntek

Csokis-narancsos,

kókuszos-epres, parmezános-rozmaringos... bármilyen torta is legyen, ez a forma megbirkózik vele! Még kivajazni-lisztezni sem kell, sütés után egyszerűen csak kifordítja belőle az ember a tortát, és ha kihűlt, már lehet is szeletelni.

Hm. Csoki ide, csoki oda, itt most póréhagymás-sonkás-sajtos "torta" készül majd, dupla mennyiségű sós muffintésztából...



Ti mit sütnétek?

Ha most épp nem cuppant a múzsa csókja, akkor merítsetek ötleteket a friss, 13. számból:
.......................................................
A 13. szám tartalmából:Ír kávés-csokoládés torta
Portugál pudingos kosárka
Mogyoróvajas - málnaízes süti
Füstölt lazacos lepényke
Mandulás kifli
Almatorta
Málnás sajttorta
Sienai fűszeres gyümölcskenyér


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése