2013. április 16., kedd

Minikötések




Ők:


"Álmodtam egy fonalboltot magamnak... egy fonalboltot, ahol a csodálatos, pihe-puha fonalak a szivárvány minden színében tobzódnak, ahol megfizethetőek az árak, kedvesek és segítőkészek az eladók, kellemes a légkör, ahol egy kényelmes fotelben lapozgathatok kötésmintákkal teli magazinokat, hogy inspirációt nyerjek, miközben egy kávét vagy teát kortyolgatok... Aztán úgy döntöttem, hogy meg is valósítom álmaim fonalboltját. Ennek első lépéseként jött létre ez a fonal webshop, aminek a célja egyszerű: prémium minőségű fonalakat árusítani elérhető árakon."



.........................

Mi:



A könyv olyan apró kötött holmik, tárgyak gyűjteménye, amelyeket bárki fél óra alatt el tud készíteni. A vidám és ötletes tárgyak azonnali sikerélményt jelentenek, és ajándéknak is kiválóak.
Ízelítőül néhány közülük:
- Hasznos apróságok – telefontok, tolltartó, edényfogó…
- Kiegészítők – kulcstartó, csuklódísz, karkötő…
- Bohóságok – kávésbögre-melegítő, alma tűpárna, szíves illatpárna…
- Sapkák és fejrevalók – pomponos sapka, fülmelegítő leveles hajpánt…
- Kicsiknek – tipegők, kesztyűk, ujjbábok…

.....................


Együtt: 

Játékra invitáltuk az olvasókat, és kértük, hogy küldjék el Barka fonallal készült mini-alkotásaikat. Rekord mennyiségű pályamunka született (325 db), az alkotások a Barka fonal FB oldalán lévő albumban megtekinthetők. Három szerencsés nyertes Barka ajándékcsomaggal és egy-egy Minikötések 30 perc alatt könyvvel lett gazdagabb:

Gulyás Rita

Kozsdiné Gina

Papné Faragó Sára



ezúton is szívből gratulálunk!

.........................



Kedvet kaptatok egy kis kötögetéshez? Kértünk egy kis segítséget a Lányoktól, hogy melyik apró, kedves kis tárgyhoz melyik fonalat érdemes beszerezni:

az EPERSAPKÁHOZ a Mosó Masa fonalat,

a KULCSTARTÓKHOZ a Gilicét,

a MADARAS FÜZÉRHEZ a Bóbitát ajánlották.


Csatlakozzatok facebook oldalukhoz, kedves, közvetlen, remek társaság:)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése