2013. november 11., hétfő

ELŐRENDELHETŐ - 2 kiadvány a történelem szerelmeseinek




A rendkívül látványos, gazdag illusztrációval ellátott kötet nemcsak az adatokkal és a tényekkel, de a történelmi események színes leírásaival, érdekességekkel, és nem utolsósorban a történelemtudomány legújabb eredményeivel ismerteti meg az olvasót. Az egyes történelmi korszakok zárófejezetei az adott kor művészetének és kultúrájának képes és szöveges összegzését adják.




A nagyalakú, vaskos magazin formátumú kiadvány igazi csemege a magvas cikkek, történelmi érdekességek és különleges képek kedvelőinek. A háború történetét bemutató bookazin többszáz korabeli fotója között számos ritkaságot talál a figyelmes olvasó. A minőségre a BBC a garancia. A magyar vonatkozású anyagokat BBC History-szerkesztőségünk állította össze a kiadványhoz felkért magyar történészek írásaiból. Ráadás ajándék: 60 perces filmet tartalmazó dvd!



Idáig a hivatalos ajánlók. A többit Rajtatok múlik: egy szuper játék keretében egy szerencsés olvasónknak MINDKÉT könyvet elküldjük ajándékba!
Feladatok: 
1., Írd meg a saját, pár soros ajánlódat a két könyvhöz,és másold be megjegyzésbe a Facebookos játék alá. Játék a Facebookon ITT!
2. Oszd meg a játékot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése