2012. szeptember 25., kedd

Friss. Üdítő. (Csokis:))

Dizájn Menza.



Ha eddig ez a két szó nem mondott semmit, itt az ideje, hogy pótoljátok! Bea építészmérnök, de most két kicsi gyerek anyukájaként otthon van, és FŐZ. Meg SÜT. Aztán LEFOTÓZZA, ami elkészült.

A Budavári Borfesztivál és a Kifőztük.hu oldal ismét közös receptversenyt hirdetett, ahol Regős Péter (XO Bistro) a Dizájn Menza egyik kreációját, a "fánktésztában sült harcsapaprikás túrós mártogatóval"-t választotta. (Hmmmm, hát igen...) Úgyhogy Bea nyert, ezt megírta a blogjában is:


Az elmúlt hétvége óta készülök erre a bejegyzésre, csak sose tudtam, hogy kezdjek hozzá. Szóval röviden: hihetetlenséggel határos módon nyertem a Budavári Borfesztivál és a Kifőztük közös boros receptversenyén, 2 gyerkőcőmmel a szokásossal ellentétben még le se késtük a Várban lévő díjátadót, és még a fényképezőt se felejtettük otthon, de azért, hogy hozzam a formám a memóriakártyát igen. A nyeremény egy üveg Törley pezsgő, egy vacsora a XO Bistroba, és Egy Csokoládés finomságok aranykönyve volt a Kossuth Kiadó gondozásában. De a legnagyobb ajándék mégis a színpadon való jelenlét volt, mert Csani is feljöhetett, ami számára egy Karácsonnyal ért fel.

Hazaérve egy vérbeli gasztrobloggerhez híven a szokásos képet produkáltam: végiglapozni a könyvet elejétől a végéig, miközben férj nem érti, hogy miért úgy olvasom, mint egy regényt. Persze másnap, már két édességet is meg kell a sütni könyvből, aminek viszont hál’égnek mindenki örül.
A könyv szerintem mind kép, mind tartalom terén nagyon szuper. Az egyszerűtől a bonyolultig, a gyorstól az összetettebbig minden recept megtalálható. A mennyiségük meg egyszerűen hihetetlen, ami árához képest számomra külön meglepetés. De mégis a legjobb, hogy egy olyan könyv, ahol figyeltek arra, hogy ne csak tömény csokis sütiket, hanem könnyebb édességeket is kínáljanak az olvasók számára. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Köszönöm a könyvet a Kossuth Kiadónak, a jövendőbeli vacsorát a XO Bistronak (amit már annyira várok és már meg is lestem mit szeretnék enni), a pezsgőt és természetesen nagyon köszönöm a Kifőztüknek is a lehetőséget! Köszönöm, köszönöm és köszönöm!



.........................................................................




...........................................................



..................................................................




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése